Arboristklatring tilbyder en række uddannelser indenfor professionel træklatring med og uden motorsav.

Ambitionen er at tilbyde de bedste og mest seriøse uddannelser og kurser indenfor branchen. Vi lægger stor vægt på sikkerhed, kvalificerede instruktører, lavt deltager antal vs. instruktører, samt trygge og pædagogiske rammer.

Vores kurser er for de ambitiøse, og der stilles høje krav til kursisternes færdighed og gennemførsel af uddannelsen. Kurserne er intensive og med hovedvægt på det praktiske. Vi mener, at teori skal læres i udførslen, så vi opholder os udenfor og lærer af praksis.

Sikkerhed er nøgleord, derfor gør vi meget ud af, at du også lærer redninger. På kurset lærer du, hvordan du kan udføre redninger i mange forskellige situationer og i hele trækronen.

Arboristklatring udbyder kurser, uddannelser og certificeringer indenfor de fleste områder, som har forbindelse til arborist faget.

Alle vores kurser/uddannelser udføres på højt niveau. På vores Level 2 certificerer vi også vores kursister, så de efterfølgende har bevis på, at de har gennemført en uddannelse på højt fagligt niveau, og som bliver godkendt af ekstern censorat.

Alle vores uddannelser og kurser opfylder gældende regler og krav fra Arbejdstilsynet (Danmark) og Arbejdsmiljøværket (Sverige). Vi er tillige Petzl Technical Partner, og har et fantastisk godt samarbejde med Husqvarna vedrørende udstyr til vores kurser.

Vi har sørget for, der er telt i skoven, så der er læ for vind og evt. regn, samt borde og stole til pauserne eller undervisningen. Desuden er der lækre motorsave fra Husqvarna til låns, og vi har også nedfiringsgrej med. Udover dette sørger vi også for en let frokost i skoven hver kursus dag, samt kaffe, vand og kage.

Booker du mindst 2 kurser på samme tid giver vi 10% rabat på begge, samt evt. overnatning i vores hytte.

Kommende kurser

VI ER MEDLEM AF

Dansk Træplejeforening

Dansk Træplejeforening

Svenska Trädforeningen

Svenska Trädforeningen

ABA International

ABA International

EAC

EAC

ISA

ISA

The Arboricultural Association

The Arboricultural Association