Level 1

Grundlæggende kursus i professionel træklatring

Kurset henvender sig til alle, der vil prøve kræfter med træklatring. Vi arbejder med metoder og udstyr, vi også anvender professionelt, og kurset leder videre til Level II og III kurserne. Vi anvender ikke motorsav på kurset, men gennemgår basis indenfor beskæring med håndsav.

Vi vil på kurset arbejde og lære om:

  • Gennemgang af al klatreudrustning (Fordele/ulemper, sikkerhed, krav)
  • Anvendelse af kasteline og cambiumsaver
  • Nyeste single og dobbelt rebsteknikker
  • Redning af nødstedt klatrer
  • Knob

Generel information

Vi har telt, borde og stole med ud i skoven, hvor vi er. Vi søger for let frokost, vand, kaffe og kage hver dag. Ønsker man andet drikkelse eller andet/mere mad skal man selv medbringe det. Bor du i vores hytte er det ofte deltagerne er fælles om at lave mad, bestille pizza og handle ind sammen i nærliggende supermarked. Se og læs mere om vores hytte HER

Al undervisning foregår udendørs, så medbring passende tøj og fodtøj.

Du kan leje udstyr af os til 250,- DKK pr. dag. Vi sælger desuden færdige klatrepakker, der er tilpasset vores kurser – læs mere HER 

Man opnår ikke nogen for for bevis på dette kursus, da der ikke er nogen test eller eksamen. Man kan dog få bevis på man har deltaget. Det giver adgang til vores Level 2, hvor der er prøver og eksamen, som hvis man består giver et bevis.

Prisen er 3.900,- DKK ex. moms pr. person

Forudsætninger

Alle kan deltage. Almindelig grundform anbefales dog.

Målsætning

Målet med kurset er at give den enkelte metoder og værktøjer til, at arbejde i træer på en sikker og forsvarlig måde.

Varighed

2 dage (lørdag/søndag)

Antal deltagere

Maks 4-8 deltagere pr. instruktør

Næste Level 1 kurser

29-30 jan 2022
7-8 marts 2022 – i Danmark
23-24 april 2022
11-12 juni 2022

TILMELD DIG HER

Hvorfor du skal vælge os

Du skal vælge at tage kurserne og uddanne dig hos os fordi vi er seriøse og ambitiøse på vores kursisters og egne vegne. Alle vores instruktører er ETW certificerede samt meget erfarne, hvilket giver dig en sikkerhed for vi leverer et gennemført og godt kursus. Uddannelsen foregår i et trygt miljø med pædagogisk undervisning, og med små hold, som gør der er plads til alle. Vi har desuden et tæt samarbejde med Husqvarna, og er Petzl Technical Partner, som begge står for kvalitets udstyr.

Læs også om LEVEL 2 og LEVEL 3