Level 3

På kurset lærer du at beskære, fælde og bevæge dig rundt i hele kronen på store træer

Vi arbejder i reb i hele kronen, og vi anvender ikke sporer. Vi arbejdder med beskæring, fældning og nedfiring i store løvtræer.

Vi vil på kurset arbejde og lære om:

  • Forskellige beskæringsteknikker (f.eks kronereducering, opstamning etc.)
  • Træets biologi. Hvordan reagerer træet på beskæring?
  • Redning af nødstedt klatrer.

Generel information

Vi har telt, borde og stole med ud i skoven, hvor vi er. Vi søger for let frokost, vand, kaffe og kage hver dag. Ønsker man andet drikkelse eller andet/mere mad skal man selv medbringe det. Bor du i vores hytte er det ofte deltagerne er fælles om at lave mad, bestille pizza og handle ind sammen i nærliggende supermarked. Se og læs mere om vores hytte HER

Al undervisning foregår udendørs, så medbring passende tøj og fodtøj.

Du kan leje klatreudrustning af os til Level 3. Det koster 250,- DKK pr. dag. Vi stiller nedfirnings udstyr til rådighed uden beregning. Vi sælger desuden færdige klatrepakker, der er tilpasset vores kurser – læs mere HER

Prisen er 9.500 DKK ex. moms pr. person

Forudsætninger

Rutineret bruger af motorsav (motorsavskørekort) og god fysik, gennemført kursus 1 og 2, eller lignende.

Der vil foregå teori om eftermiddagen/aftenen, hvorfor det forudsætter man bor i vores hytte (eller tæt på), og ikke kører frem/tilbage hver dag.

Målsætning

Målet med kurset er, at give den enkelte metoder og værktøjer til på egen hånd, at beskære og fælde store træer på en sikker og forsvarlig måde samt udføre redninger i hele kronen.

Varighed

Kurset løber over 5 hverdage.

Antal deltagere

4-8 deltagere pr. instruktør

Næste Level 3 kurser

28. marts – 1. april 2022

TILMELD DIG HER

Hvorfor du skal vælge os

Du skal vælge at tage kurserne og uddanne dig hos os fordi vi er seriøse og ambitiøse på vores kursisters og egne vegne. Alle vores instruktører er ETW certificerede samt meget erfarne, hvilket giver dig en sikkerhed for vi leverer et gennemført og godt kursus. Uddannelsen foregår i et trygt miljø med pædagogisk undervisning, og med små hold, som gør der er plads til alle. Vi har desuden et tæt samarbejde med Husqvarna, og er Petzl Technical Partner, som begge står for kvalitets udstyr.

Læs også om LEVEL 1 og LEVEL 2