Kursusleder Frederik Juul Simon er blevet certificeret af den svenske kursusudbyder Säker Skog som Danmarks første underviser i sikker brug af motorsav ifølge det anerkendte svenske system. Säker Skog Motorsavskørekort A + B kan derfor nu tages direkte hos arboristklatring.dk som del af deres kursusprogram i professionel træklatring.

Kursusleder hos Arboristklatring ApS, Frederik Juul Simon, er blevet certificeret af den svenske kursusudbyder Säker Skog som Danmarks første – og foreløbige eneste – underviser i sikker brug af motorsav ifølge det anerkendte Säker Skog undervisningssystem.

Kursister har derfor nu mulighed for at tage Säker Skog Motorsavskørekort A +B direkte hos Arboristklatring.dk. Både den praktiske og teoretiske del af undervisning på de eksaminerede motorsavskurser hos arboristklatring.dk svarer sikkerhedsmæssigt fuldt ud til de tilsvarende professionelle kurser, der tilbydes i Danmark.

Om kurset siger kursusleder Frederik Juul Simon:

”En klar fordel ved at tage Säker Skog Motorsavskørekort A + B hos os er, at kurset er på 4 dage og dermed relativt komprimeret i forhold til andre erhvervsmæssige motorsavskurser i Danmark, der ofte varer flere uger. Vi introducerer nu dette anerkendte svenske koncept i Danmark som fuldt integreret led i vores kursusforløb for professionel træklatring.  Motorsavskurset er naturligvis åben for alle deltagere, uanset om man ønsker at lære at klatre som arborist eller ikke. Motorsavskørekortet er nemlig en meget vigtig og grundlæggende forudsætning for at arbejde sikkert med træfældning.”

Som erfaren og EWT-certificeret arborist bidrager Frederik til fagets professionalisering på mange niveauer. Han har bl.a. bidraget til arbejdsmiljøudvalgets arbejde med udviklingen af branchevejledningen for erhvervsmæssig træklatring. Som kursusleder hos arboristklatring.dk har han desuden stor fokus på at tilbyde samtlige de eksaminerede kurser, der er nødvendige for at blive ETW-certificeret arborist.

Som alle andre kurser i kursusprogrammet hos arboristklatring.dk tilbydes Säker Skog Motorsavskørekort A + B i hele Norden. Kontakt arboristklatring.dk for yderligere information.

Derfor skal du vælge os

  • Fordi vi er seriøse og ambitiøse på vores kursisters og egne vegne.
  • Alle vores instruktører er ETW-certificerede samt meget erfarne.
  • Vi har fokus på sikkerhed og det nyeste udstyr og teknikker.
  • Vi er Petzl Technical Partner og har et tæt samarbejde med Husqvarna.
  • Kurserne foregår i et trygt miljø med pædagogisk undervisning – og med få kursister pr instruktør.