I det daglige består teamet bag Aboristklatring primært af 2 personer, som på hver sit felt har mange års erfaring. Du kan læse meget mere herunder.

Frederik Juul Simon
Ejer og instruktør

Det er primært Frederik Juul Simon du vil støde på, når du deltager på et af vores kurser eller henvender dig til os. Frederik er faguddannet arborist, og instruktør på næsten alle vores kurser. Han er desuden stifter og ejer af Arboristklatring. Frederik har over 20 års erfaring i arbejdet med træer og ikke mindst klatring, samt stor erfaring med at lave professionelle kurser og uddannelser.

Frederik er uddannet skov- og naturtekniker ved Skovskolen og efterfølgende træplejer ved Beder Gartnerskole. Siden 2001 har han drevet Træservice Gruppen, der arbejder professionelt med træfældning, -beskæring og plantning.

Frederik har desuden erfaring med både klippeklatring, alpinklatring og træklatring og er også uddannet erhvervsklatrer/ industriklatrer. Udover Træservice Gruppen driver Frederik også klatreservice.dk, der løser mange forskellige opgaver i højden med seneste nye rope access metoder dvs. arbejde i reb på bygninger, master og tage.

Sikkerhed i arbejdet med reb er topprioritet i virksomheden, og Frederik er:

–       ETW certificeret
–       Certificeret erhvervsklatrer
–       Aktiv klippe- og isklatrer
–       Verified ABA Assessor
–       Rekreativ træklatre instruktør

Firmaet er Petzl Technical Partner

Gitte Eriksen
Sekretær

Kommende kurser

Se kalender