Arboristklatring benytter kun faguddannede instruktører med mange års erfaring. Vi har stor erfaring med at lave professionelle kurser og uddannelser.
A
lle instruktører, og censorer er aktive arborister, som løbende holder sig opdateret på området. Vores kurser bliver ligeledes løbende evalueret.

Her nedenfor kan du læse meget mere om de instruktører og censorer, som er tilknyttet Arboristklatring.

Frederik Juul Simon, Instruktør

Frederik er ham du primært vil støde på, og blive undervist af på vores kurser. Frederik er uddannet skov- og naturtekniker ved Skovskolen og efterfølgende træplejer ved Beder Gartnerskole. Siden 2001 har han drevet Træservice Gruppen, der arbejder professionelt med træfældning, -beskæring og plantning.

Frederik har desuden erfaring med både klippeklatring, alpinklatring og træklatring og er også uddannet erhvervsklatrer/ industriklatrer. Udover Træservice Gruppen driver Frederik også klatreservice.dk, der løser mange forskellige opgaver i højden med seneste nye rope access metoder dvs. arbejde i reb på bygninger, master og tage.

Sikkerhed i arbejdet med reb er topprioritet i virksomheden, og Frederik er:

–       ETW certificeret
–       Certificeret erhvervsklatrer
–       Aktiv klippe- og isklatrer
–       Verified ABA Assessor

Eyal Peleg, Instruktør og censor

Eyal er både instruktør og censor, og du vil ofte møde ham som censor på vores Level 2 kurser. Han startede med træklatring i 2006, så han har mange år bag sig inden for dette fag. I 2009 blev han ETW-certificeret, og i 2010 blev han færdiguddannet som anlægsgartner med en flot sølvmedalje.

I 2014 gav han sig i kast med en uddannelse inden for rope access, og arbejdede med det i en årrække.
Derudover har han gennem tiden været en aktiv del af Dansk Træplejeforening, og blandt andet været dommer til DM i træklatring, og er fortsat en del af gruppen, som er censor/eksaminator til ETW-certificeringen.

Han har både været selvstændig, og ansat i forskellige træpleje, anlægsgartner eller skoventreprenør firmaer gennem tiden.

Louise Grønbæk, Instruktør

Louise har beskæftiget sig med træpleje siden 2012, hvor hun startede som skov- og naturtekniker. Siden har hun været ansat af træplejefirmaer både i Danmark og Sverige.

I 2018 startede hun sit eget firma og arbejder nu som rejsende, rundt omkring i Europa. Udover at være ETW certificeret, så har hun deltaget i både nationale og internationale mesterskaber, hvilket bla har ført til tre 3.pladser ved EM, og alle DM titler i kvinderækken siden 2014.

Thomas Hegner, Instruktør og censor

Thomas er uddannet skov- og naturplejer og har siden 2006 haft sit eget arboristfirma, Hegner Træpleje (www.hegner.dk). Thomas er en ambitiøs arborist og vinder af DM i Træklatring i 2012, 2013 og 2014. Han er både ETW-certificeret og ISA-certified.

Thomas har arbejdet i både Sverige og Danmark og kender derfor til de høje krav, der stilles til arboristklatring.

Peter Keiser, censor

Peter er uddannet skov og naturteknikker på Skovskolen med speciale i træklatring.

Derudover er Peter ETW-certificeret, og har sit eget arborist firma.

Læs mere om vores uddannelser her